Kleibehandeling

kleibehandeling

Het koetswerk van uw wagen staat constant bloot aan natuurlijke en industriële vervuiling. Deze vervuiling tast dan ook de carrosserie aan en dit kunt u horen en voelen. Inderdaad horen: glijd met uw hand over bv de motorkap en u zult bij aantasting licht geschraap horen. Uw vingergevoelige handen zullen lichte oneffenheden voelen bij deze aanraking.  

Via onze intensieve kleibehandeling nemen wij in eerste instantie alle vervuiling weg. Op deze manier komt de oorspronkelijke kleur en gladheid van uw wagen terug. Uiteraard moet deze kleibehandeling gevolgd worden door de verdere schoonmaakprocessen, polieren, waxen.

 

Polieren  |  Simoniseren  |  Waxen  |  Lakverzegeling  |  Motorreiniging  |  Velgenreiniging

 

Onze werking

Onze werking

 

Wij komen tot bij u of u kunt ook uw wagen bij ons achterlaten. UIiteraard staan wij - indien gewenst - ook in voor het transport van uw wagen(s) van en naar ons magazijn. Onze - één voor één goed opgeleide - medewerkers met diepgaande kennis van producten, materialen en procedures staan in voor het professionele onderhoud van uw wagen. Teneinde mee te evolueren met de hoge eisen van onze klanten en de steeds wijzigende wetgeving, streven wij continue naar verbetering in ons werkproces. Niet alleen hebben wij oog qua handelswijze, ook de gebruikte producten en behandelingen ontsnappen hier niet aan. Daarom werken wij uitsluitend met kwaliteitsvolle leveranciers, die ons gegarandeerd producten en materialen, die aan de strengste normen op het gebied van veilgheid en milieu voldoen, aanleveren.

 

Ons logo: let op het emmertje

logo In cirkel goede adres

© copyright JH-Carcleaning -  webdesign G-Win